Què és aquest espai?

Propera parada...el món del reciclatge, va adreçat a mestres per tal que puguin utilitzar aquests recursos amb els seus alumnes. Aquests recursos permetran treballar amb els nens/es el món del reciclatge de forma divertida i motivadora.
Esperem que en aquest espai pugeu gaudir aprenent, tot reflexionant de la importància d'aquest tema, que té tanta repercussió en l'actualitat.
Aquest bloc està realitzat per Mabel Agüera, Mª Cruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martin i Mª del Carmen Moreno. Alumnes de 1r.curs de l'especialitat d'educació infantil a la Universitat de Girona.

dimecres, 13 de maig del 2009

CACERES DEL TRESOR

El reciclatge

Una cacera dels tresors de l’àrea “Descoberta de l’entorn” adreçada als alumnes d’educació infantil i cicle inicial.



Creada per: Mabel Agüera, Mª Cruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martín i MªCarmen Moreno
Introducció
El reciclatge és el procés per el qual un material torna a ser utilitzat. Els material que més es reciclen son el paper, la fusta, el vidre, el plàstic, l’alumini i el ferro. Però realment ho sabem tot del reciclatge? Anem a comprovar-ho! Si responeu aquestes preguntes descobrireu moltes més coses del reciclatge.
Justificació
Hem pensat que seria interessant treballar diferents punt d’interès del reciclatge, que formen part de la nostra vida quotidiana però que molt sovint passen desapercebuts. També perquè actualment es parla molt del reciclatge, però realment no es diu tot, normalment trobem molta informació dels contenidors, per això hem volgut donar èmfasi els petits detalls del reciclatge però alhora necessaris per entendre’l millor.

Preguntes
- Saps què signifiquen les "tres erres" del reciclatge?
- Què és el punt verd?
- Per on passa el vidre reutilitzat des que arriba a les nostres mans fins que arriba una altra vegada a la botiga?
- Saps com funciona una incineradora?
Recursos d’internet

1 comentari:

  1. Vull felicitar a les creadores d'aquest bloc. Sincerament penso que és una molt bona eina perquè els més petits coneguin i comencin a prendre consciència de la importància de reciclar i tenir cura del nostre entorn. M'agrada la senzillesa amb la que es donen els continguts. L'estètica del bloc, en general, està prou bé, és força atractiva. Us demanaria que seguissiu aportant material. Enhorabona!

    ResponElimina