Què és aquest espai?

Propera parada...el món del reciclatge, va adreçat a mestres per tal que puguin utilitzar aquests recursos amb els seus alumnes. Aquests recursos permetran treballar amb els nens/es el món del reciclatge de forma divertida i motivadora.
Esperem que en aquest espai pugeu gaudir aprenent, tot reflexionant de la importància d'aquest tema, que té tanta repercussió en l'actualitat.
Aquest bloc està realitzat per Mabel Agüera, Mª Cruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martin i Mª del Carmen Moreno. Alumnes de 1r.curs de l'especialitat d'educació infantil a la Universitat de Girona.

dimecres, 13 de maig del 2009

ECOEDUCA un portal d'educació ambiental

Ecoeduca és un portal d’educació ambiental molt complet i útil per treballar a l’aula diferents aspectes del medi ambient, com el reciclatge, experiments científics, el canvi climàtic i la biodiversitat, entre molts altres. També és interessant perquè ofereix diferents jocs per aprendre jugant, diverses activitats, experiments per treballar a l’aula i un servei de biblioteca digital.
Aquest portal va dirigit a professors amb ganes d’ensenyar als seus alumnes temes d’actualitat mediambiental, encara que també pot ser útil per nens i nenes des de parvulari fins a l’últim cicle de primària. És més aconsellable per nens i nenes que ja saben llegir, ja que moltes de les activitats precisen un domini de la lectura.

A l’aula es poden treballar molts dels projectes que s’especifiquen en aquest portal referent al reciclatge, com per exemple, els jocs interactius, els contes dels contenidors, l’ explicació de com es reciclen diferents materials i com poden elaborar materials reciclats a l’aula. També es poden trobar consells, notícies i la possibilitat d’interactuar i compartir experiències amb altres docents.

Això és només una petita pinzellada del que ens ofereix aquest portal, però hi ha moltes opcions per treballar a l’aula sobre el reciclatge i altres temes d’interès mediambientals. Ecoeduca és, sens dubte, un recurs molt útil pels mestres d’educació infantil i primària.

No dubteu visitar aquest portal, per tal d'oferir als nostres alumnes un ventall molt ampli de possibilitats, per aprendre aspectes del medi ambient.


Creat per: Mabel Agüera, Mª Cruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martin i Mª del Carmen Moreno. Alumnes de 1r. curs de l'especialitat d'educació infantil a la Universitat de Girona.




1 comentari:

  1. Crec que és un bon portal educatiu perquè ofereix diferents recursos a mestres que estiguin interessats en treballar temes ambientals, entre ells el reciclatge.

    ResponElimina