Què és aquest espai?

Propera parada...el món del reciclatge, va adreçat a mestres per tal que puguin utilitzar aquests recursos amb els seus alumnes. Aquests recursos permetran treballar amb els nens/es el món del reciclatge de forma divertida i motivadora.
Esperem que en aquest espai pugeu gaudir aprenent, tot reflexionant de la importància d'aquest tema, que té tanta repercussió en l'actualitat.
Aquest bloc està realitzat per Mabel Agüera, Mª Cruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martin i Mª del Carmen Moreno. Alumnes de 1r.curs de l'especialitat d'educació infantil a la Universitat de Girona.

dimarts, 7 d’abril del 2009

Com utilitzar el paper correctament?

Edu3.cat


Aquest vídeo està cercat en http://www.edu3.cat/

És un episodi del programa "Un forat a la butxaca", ens explica com aprofitar al màxim el paper i com reciclar-lo quan ja no es pot fer servir. Cal tenir en compte que hi ha una àmplia gamma de paper reciclat. Depèn de l'ús que se li vulgui donar, podem utilitzar un tipus o altre.
Aquest vídeo va molt bé per sintetitzar conceptes o per obrir un debat a classe, sobre si els alumnes reciclen el paper o no, per exemple. Però si voleu complementar-lo amb un taller, aneu a: http://www.reciclapapel.org/htm/zona_escolar/docs/reciclado_papel.PDF on expliquen com elaborar paper reciclat. Aquesta pàgina conté una introducció, el material necessari i l'explicació de l'elaboració en sis passos amb imatges il·lustrades.
Així que ja teniu més informació sobre com tractar a l'aula el reciclatge, animeu-vos a provar alguna d'aquestes activitats.

1 comentari:

  1. És un bon article perquè explica de forma molt senzilla la importància d'aprofitar al màxim el paper, ja que no només hem de reciclar llençant el paper al contenidor específic sinó també hem d'intentar aprofitar-ho al màxim.

    ResponElimina