Què és aquest espai?

Propera parada...el món del reciclatge, va adreçat a mestres per tal que puguin utilitzar aquests recursos amb els seus alumnes. Aquests recursos permetran treballar amb els nens/es el món del reciclatge de forma divertida i motivadora.
Esperem que en aquest espai pugeu gaudir aprenent, tot reflexionant de la importància d'aquest tema, que té tanta repercussió en l'actualitat.
Aquest bloc està realitzat per Mabel Agüera, Mª Cruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martin i Mª del Carmen Moreno. Alumnes de 1r.curs de l'especialitat d'educació infantil a la Universitat de Girona.

dijous, 30 d’abril del 2009

XTEC: un portal per als docents

L’XTEC, és la xarxa telemàtica educativa de Catalunya, realitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Aquest va destinat majoritàriament al professorat, per facilitar-los la recerca d’informació de diferents temàtiques, però també poden opinar i aportar noves idees. Dins la xarxa hi ha enllaços d’altres pàgines web com, per exemple, el JClic i la Viquipèdia
Dins de l’XTEC, si fem clic sobre l’apartat “escola oberta”, trobem altres apartats com ciències de la naturalesa, en el qual hi ha diversos subapartats com és el cas de “medi ambient”. En aquest hi ha informació sobre el reciclatge, activitats pensades pels infants, vídeos explicatius... Un exemple seria el de “Ambient”, que és una pàgina web dirigida per un personatge virtual anomenat Marc que ens ajuda a descobrir coses noves sobre el reciclatge, ens proporciona idees, activitats, informació...
Aquests recursos són una manera motivadora de treballar el medi ambient i el reciclatge i, a la vegada, utilitzar les noves tecnologies.

Per obtenir una informació més detallada, entreu a: http://www.xtec.cat/

Realitzat per: Mabel Agüera, MªCruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martín i Maica Moreno.

1 comentari:

  1. Abans mai havia utilitzat aquest recurs, però a partir d'ara penso aprofitar al màxim aquest portal perquè el considero molt interessant.

    ResponElimina